ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması

Çanakkale Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Troia Festivalinin 61.si için hazırlıklar başlamıştır. Bu kapsamda festival etkinliklerini duyurmak amacı ile afiş seçilmesi, yarışmaya katılan tasarımlar arasından sergilenmeye değer bulunan afişlerin festival etkinlikleri içeriğinde sergilenmesi amacı ile uzun yıllardır Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması düzenlenmektedir.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü ve Çanakkale Tübingen Troia Vakfı işbirliği ile düzenlenen Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması için başvurular başlamıştır. Yarışma ulusal/uluslararası alanda 18 yaşını doldurmuş tüm tasarımcılara açık olup, son başvuru tarihi 30 Mayıs 2024’tür.

AFİŞ TASARIM ve UYGULAMA YARIŞMASI KATILIM FORMU.pdf
AFİŞ TASARIM ve UYGULAMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ.pdf