Üniversitemizin uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda yabancı uyruklu öğrencilerimizin kariyer gelişimine katkı sağlamak için yapılan çalışmalara başlangıç olarak Mezuniyete hazırlık: Afrika ülkelerinde gelen öğrenciler aracılığı ile Türkiye ile yapılabilecek işbirliği olanakları konulu etkinlik düzenlenecektir. Fakülte/ YO./MYO'da aktif olarak öğrenim gören Afrika kökenli öğrencilere yönelik etkinlik 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 13:00-16:00 saatleri arasında, Troia Kültür Merkezi, Salon A'da gerçekleştirilecektir. Katılımcı paydaşlarımız İstanbul'dan gelip katılım sağlayacak her alandan bir katılımcı olmak üzere çeşitli sektörlerden temsilciler olacaktır.