SARSILDIK

6 Şubat 2023 depremi sadece yaşandığı bölgeyi değil, hepimizi derinden sarstı. Tüm kayıplarımıza derin bir keder hissederken özellikle eş dost akraba söz konusu olunca duyguların tarifi, kelimesi kalmadı. Bu tarifsiz acı Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü'ne de dokundu: iki güzel çocuğumuzu, sevgili öğrencilerimiz Simay Balaban'ı Hatay'da ve Ömer Karaman'ı Adıyaman'da kaybettik.

Onlardan geriye kalan anılarımız ve yaptıkları el sanatları çalışmaları. Bu çalışmaların da yer aldığı Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Öğrenci ve Öğretim elemanları sergisi açılışı 26 Şubat 2024 günü Çanakkale Korfmann Kütüphanesi Sergi Salonu'nda saat 16:00 da gerçekleşecektir. “Sarsıldık” başlığı ile düzenleyeceğimiz sergide kayıplarımızı anmak, deprem bölgesini unutmadığımızı göstermek ve sanatla iyileşmek için buluşmak üzere.