Rektörümüzden Birimimize Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU okulumuz müdür, müdür yardımcıları ve bölüm başkanları ile bir araya geldi. MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin GÜR 'ün de katıldığı toplantıda; eğitim öğretim faaliyetleri ile  3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitim Modeli, kalite süreçleri, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran'a Meslekte 30. Yıl Hizmet ve Terfi Ödülü, Doç. Dr. Fırat Şengün'e Etkin Araştırmacı ve Proje ödülü verildi, Doç. Dr. Fırat Şengün hocamızın ödülünü ise vekaleten Dr. Öğr. Üyesi Erdem Gündoğdu teslim aldı.  Ardından  Doç. Dr. Fatma Sarf ve Doç. Dr. Doğukan Taşer hocalarımıza doçentlik tebriği ve ödül takdimi yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve  temennilerin alınması ile toplantı sona erdi.