Öğretim Üyelerimizin Görev Aldığı Tübitak Projesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kamuoyuna Açıklandı.

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Özkan ATEŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU’nun araştırmacı olarak yer aldığı, üniversitemiz adına yürütücülüğünü Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Süha ÖZDEN’in yaptığı “Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi” isimli TÜBİTAK projesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın katıldığı törenle kamuoyuna açıklandı.

"Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Araştırma Platformu" tanıtımı ve imza töreninde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, AFAD Başkanı Vali Okay Memiş, MTA Genel Müdürü Vedat Yanık, TBB Başkanı Yücel Yılmaz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile platforma dahil olan diğer 13 üniversite rektörleri ile araştırmacılar yer aldı.

Haber linki ve fotoğraflar için: https://www.comu.edu.tr/haber-22072.html