Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyon Faaliyetleri

15.03.2024 günü 20:00- 21:00 arasında, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR başkanlığında, Doç. Dr. Fatih GÜLER, Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU, Öğr. Gör. Yakup KILIÇARSLAN'ın katılımıyla, Microsof Teams üzerinden yapılan Çan Meslek Yüksekokulu Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu toplantısında, aşağıdaki hususların Müdüriyet Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

1. İhtiyaç olması halinde bahar yarıyılına yönelik bölüm oryantasyonlarının yapılması,
  2. Bölümler tarafından öğrencilere staja yönelik bilgilendirme toplantılarının yapılması,
  3. Akademik danışma saatlerinin öğretim elemanları ofislerinin girişine asılması ve zaman
    disiplinine riayet edilmesi,
  4. Akademik danışma saatlerinin öğretim elemanları ofislerinin girişine asılması için gerekli
    lojistik hazırlıklarının yapılması,
  5. Memnuniyet anketlerine katılımın artması amacıyla öğrencilere gerekli duyurunun yapılması.