Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı “Bir Günlük Risk Değerlendirme Metodolojileri” Eğitimine Katılım Sağladı

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) tarafından yürütülen “Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP)” kapsamında “Bir Günlük Risk Değerlendirme Metodolojileri Eğitimi” Ataol Çan Termal SPA Otel’de, 13 Ekim 2022 perşembe günü saat 09.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik bölümü, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Bölüm başkanı Öğr. Gör. Ediz Sait Yörü ve Öğr. Gör. Ayşen Çetin’in de katıldığı eğitim, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizin mesleki gelişimi açısından çok faydalı oldu. Programa ayrıca Çan Meslek Yüksekokulu Maden Teknolojisi programı da katıldı. Katılan öğrencilere öğle yemeği, kahve, çay ve ikramlar verildi. Gün sonunda e-katılım sertifikası ile birlikte sırt çantası, kupa bardak, defter, kalem, flash bellek, eğitim dokümanları vb. çeşitli hediyeler takdim edildi.