Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik Kariyer etkinliği yapılmıştır.

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik Kariyer etkinliği 17.05.2022 tarihinde saat 13:00 de A105. derslikte yapılmıştır. Etkinliğe konuşmacı olarak A sınıfı iş güvenliği uzmanı Makine mühendisi Erman ÇETİN katılmıştır. Etkinlikte öğrencilerimize iş güvenliği uzmanlığı mesleği üzerine çeşitli konularda bilgiler verilmiştir. Çan ilçemizde çeşitli firmalarda iş güvenliği uzmanı olarak çalışan Sayın Erman ÇETİN öğrencilerimizin iş güvenliği uzmanlığı mesleği ile ilgili sorularına cevaplar vererek tecrübelerini aktarmıştır. Ekinliğin öğrencilerimiz için çok faydalı olduğu görülmüş ve karşılıklı güzel dilek ve temenniler ile etkinlik sona ermiştir.