Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü - Dış Paydaş Toplantıları

Kalite Güvence süreçleri kapsamında, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ile Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü tarafından 05 Aralık 2023 tarihinde Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirilmiştir.  Toplantıya Dış Paydaş olarak, Etili Seramik A.Ş. Kalite, Çevre ve İSG yöneticisi B sınıfı iş güvenliği  uzmanı Başak UYSAL katılım sağlamıştır. Toplantıda; öğrencilerimizin staj olanakları ile öğrenim dönemi içerisinde yapılacak teknik gezi konuları ele alınmıştır. Toplantıya Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Uğur DÜNDAR, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ediz Sait YÖRÜ, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü öğretim elemanlarından, Prof. Dr. Aydın BÜYÜKSARAÇ, Dr.Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU, Dr.Öğr. Üyesi Özkan ATEŞ, Öğr.Gör. Fatma AKÇAY, Öğr.Gör. Ömer Caner MEMİŞ katılım sağlamıştır.