Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Çan Fen Lisesi Şantiyesinde

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Doç. Dr. Fatih Güler'in danışmanlığında, Gayrimenkul Değerleme Esasları dersi kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla, 2 Nisan 2024 tarihinde Çan ilçesi Karşıyaka Mahallesinde yerleşik Çan Fen Lisesi şantiyesine, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına azami riayet edilerek bir teknik gezi düzenlenmiştir. Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Ece Güney tarafından büyük ölçekli yapı üretim sürecindeki temel konular hakkında bilgi verildikten sonra, şirketlerin muhasebe ve vergi bölümlerinin şantiye sahasında görevli teknik personel ile kuracağı iletişim ve paylaşım mekanizmaları üzerindeki önemli konular hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.