MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA KALİTE GÜVENCE ALT KOMİSYON TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

Meslek Yüksekokulumuz kalite çalışmaları kapsamında 22/09/2021 Çarşamba günü Saat 13:00’ de Müdürümüz Öğr. Gör. Akın ARSLAN’ ın başkanlığında Kalite Güvence Alt Komisyon Toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya Meslek Yüksekokulumuz Kalite Güvence Alt Komisyon Üyesi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR, Komisyon Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU, Komisyon Üyesi Öğr. Gör. Betül KURT, Raportör Yüksekokul Sekreteri Gülşen DEMİRCAN ile Komisyon Üyesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencimiz Nurşen ASLAN katılım sağlamıştır.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda, Meslek Yüksekokulumuzun 2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılı için uygulanması planlanan eğitim–öğretim faaliyetleri ile akademik personelin ve öğrencilerin görüş ve önerileri hakkında görüşülmüştür.