Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü, TKİ Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü Gezisi

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü tarafından TKİ Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğüne 22.05.2024 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir.

Gezi kapsamında, işletme eğitim ve seminer salonunda, İşletme Müdür Yardımcısı Sayın Mücella Ersoy tarafından “Kömür, Kömürün Önemi, Geleceği ve Kömürden Üretilen Ürünler” hakkında bir sunum yapıldı. Ardından Eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Sayın Hakan Özenç tarafından “Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü Üretim Faaliyetleri, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Üretim Sonrası Rehabilitasyon Çalışmaları” hakkında bir sunum ile bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra, sahada yapılan gözlem ve incelemelerle devam eden geziye, Madencilik Teknolojisi ve Sondaj Teknolojisi 2. sınıf öğrencileri ile bölüm öğretim elemanları katılım sağladı.