Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğrencilerine Staj ve Kariyer Olanakları Bilgilendirme Toplantısı

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü, Madencilik Teknolojisi ve Sondaj Teknolojisi Programında öğrenim gören 1ci sınıf ve 2ci sınıf öğrencilerine yönelik, 27.02.2024 tarihinde staj ve kariyer olanakları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU ve Bölümümüz Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Fatma AKÇAY tarafından düzenlenen toplantıda, öğrencilerimize, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı üzerinden yapılacak ve 10 Mart 2024 tarihinde sona erecek staj başvurularında izlenecek adımlar hakkında bilgi verildi. Ayrıca bireysel olarak yapılacak staj başvurularında; başvuru tarihleri, başvuru evraklarının içeriği ve teslimi hakkında dikkat edilmesi gereken hususlar paylaşıldı.