Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğrencilerine Seminer Düzenlendi

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Seminerleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda 05 Aralık 2023 tarihinde, Etili Seramik A.Ş. Kalite, Çevre ve İSG yöneticisi Sayın Başak UYSAL tarafından, “Endüstriyel İşletmelerde Çevre ve İSG Mevzuatı” konulu bir seminer gerçekleştirilmiştir.

Seminere Çan MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR; Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü öğretim elemanlarından, Prof. Dr. Aydın BÜYÜKSARAÇ, Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU, Dr. Öğr. Üyesi Özkan ATEŞ, Öğr. Gör. Fatma AKÇAY, Öğr. Gör. Ömer Caner MEMİŞ’in yanı sıra, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı’ndan Öğr. Gör. Ediz Sait YÖRÜ katılım sağlamıştır. Seminer, Madencilik Teknolojisi, Sondaj Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilmiştir.