Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü’nün, 20.12.2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda, 2023 yılının son bölüm kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Akın ARSLAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR ve Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda, bölüm öğretim elemanlarının görev dağılımı, 2023 yılında Bologna Sürecinde yapılan ECTS çalışmaları, Kalite Güvencesi süreçleri, Öğrenci Kariyer Mezun İlişikleri kapsamında yapılan çalışmalar ve planlanan protokoller, öğretim elemanlarımızın yurtdışında gerçekleştirdiği çalışmalar, bölümümüzde gerçekleştirilen projeler, eğitim-öğretim ile ilgili diğer konular ele alındı.