Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Kariyer Fırsatları Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Kariyer Fırsatları kapsamında, Dış Paydaşlarımızdan; Sondaj Hizmetleri, Enerji Hizmetleri ve Jeofizik Hizmetler alanında uluslararası faaliyet gösteren “Viking International / Viking Services” şirketi yetkileri ile bir online toplantı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz ve Bölümümüz "Öğrenci, Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü" Öğr. Gör. Fatma AKÇAY ile Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU’nun katıldığı toplantıya, Viking International / Viking Services yetkiliklerinden Türkiye Sondaj Direktörü Mustafa Erol, İnsan Kaynakları Müdürü Simge Kervancıoğlu, İnsan Kaynakları Uzmanı Onur Oğuz katılım sağladı.

Toplantıda, Meslek Yüksekokulumuz Sondaj Teknolojisi Programı’ndan mezun olan / olacak olan öğrencilerimizin, şirketlerinde istihdam edilmesi ile ilgili ayrıntılı bilgilerin verildiği görüşmede, öğrencilerimize yönelik bir seminer planlaması da yapıldı.