Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü’nden Dış Paydaş Toplantısı

Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz Kalite Güvence süreçleri kapsamında, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü tarafından 05 Aralık 2023 tarihinde Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Dış Paydaş olarak, Etili Seramik A.Ş. Kalite, Çevre ve İSG yöneticisi Sayın Başak UYSAL katılım sağlamıştır. Toplantıda; öğrencilerimizin staj olanakları ile öğrenim dönemi içerisinde yapılacak teknik geziler konuları ele alınmıştır. Toplantıya Çan MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR; Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü öğretim elemanlarından, Prof. Dr. Aydın BÜYÜKSARAÇ, Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU, Dr. Öğr. Üyesi Özkan ATEŞ, Öğr. Gör. Fatma AKÇAY, Öğr. Gör. Ömer Caner MEMİŞ’in yanı sıra, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı’ndan Öğr. Gör. Ediz Sait YÖRÜ katılım sağlamıştır.