Lojistik Topluluğundan Teknik Gezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu’nun başarılı topluluklarından Lojistik Topluluğu bu sefer de İstanbul Yeni Havalimanı’na gezi düzenledi. Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik,  Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Dış Ticaret ve İşletmeciliği  gibi bir çok bölümünü de bu geziye dahil eden Lojistik Topluluğu  27 Aralık 2023 tarihinde İstanbul’da hava operasyonu gezisi gerçekleştirdi. İstanbul Havalimanı dâhilinde birçok firma gezip öğrencilerinin bilgi edinmesini sağladılar. Düzenlenen gezi için öğrencilerimiz başta İnanç Üşenti, Oğuz Yıkıcı beylere ve bütün ODS GLOBAL ailesine, Öğr. Gör. Elvan Deniz ve Çan Meslek Yüksekokulu okul yöneticilerine çok teşekkürlerini sundular.