LOJİSTİK TOPLULUĞUNDAN GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU

LOJİSTİK TOPLULUĞUNDAN GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

Okulumuzda 03.11.2022 tarihinde saat 15.00 da Çan Meslek Yüksekokulu Remzi Gula Amfisinde, Lojistik Topluluğu Başkanı Emirhan AKÇA önderliğinde hazırlanan Lojistik 1 ve Lojistik 2 öğrencilerimize yönelik seminer vermek üzere Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanımız Sayın Elvan DENİZ Hocamız başkanlığında Sayın Doç. Dr. ERDAL AYDIN davet edilmiştir. Değerli hocamız Seminerinde anlatımlarında samimi ve gerçekçi bir şekilde yaklaşarak ‘Girişimciliğin Anatomisini’ anlatmıştır. Girişimcilik sayesinde nerelere gelebileceğimizi neler yapabileceğimizi kariyer olarak neler düşünmemiz gerektiğini vurgulayarak öğrencilerimize birkaç kitap (Aklını Kullan Aksini Düşün, İdeal Ölüm vb.) tavsiye ederek semineri sonlandırmıştır.

Sayın Hocamıza okulumuza gelerek değerli bilgilerini aktardığı ve öğrencilerimizle yakından ilgilendiği için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Gülşen DEMİRCAN‘a da katılımı ve desteği için teşekkür ediyoruz.