LOJİSTİK TOPLULUĞUNDAN DÖNEMİN İLK SEMİNERİ

Lojistik topluluğu tarafından 26.10.2023 tarihinde saat 11:00 da Çan MYO/Remzi GULA anfisinde seminer düzenlenmiştir. Seminer Ods Global Lojistik şirketinin Genel Müdürü İnanç ÜŞENTİ bey tarafından verilmiştir. Gemi ve hava operasyonu süreçlerinin anlatıldığı seminer başta lojistik ve ETİ programı olmak üzere Çan Uygulamalı  Bilimler Fakültesi UTİ ve İSG öğrencilerininde katılımı ile daha çok öğrencimize katkı sağlamıştır. Bu nedenle başta yüksek özveri ve motivasyon ile meslek yüksekokulumuza gelip öğrencilerimizle sektördeki bilgi ve deniyimini paylaşan sayın İnanç ÜŞENTİ bey, Lojistik topluluğu akademik danışmanımız Elvan DENİZ hocamıza ve seminere katılan diğer hoca ve öğrenci arkadaşlarımıza  teşekkürlerimizi sunuyoruz.