LOJİSTİK TOPLULUĞUNDAN DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI KONFERANSI

Topluluk Akademi Danışmanı Öğr.Grv. Dr. Elvan DENİZ'in kurucusu olduğu lojistik topluluğu; seminerler, geziler, lojistik üzerine projeler ve gönüllülük projeleri gibi öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve motivasyonlarına katkı sağlayan faaliyetler yürütüyor ve yürütme çalışmalarına devam ediyor. Kaleseramik İcra Kurulu Başkanı Zeynep BODUR OKYAY hanım ve Doç. Dr. Erdal AYDIN'ın katkılarıyla topluluk öğrencilerine okulda bir oda tahsis edildi. Lojistik topluluğunun kurulmasında ve gelişiminde katkısı bulunan başta okul yönetimimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Galatasaray ve Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi Tülin ŞENDUR hocamız tarafından başta lojistik programı öğrencilerine Denizyolu Taşımacılığının anlatıldığı Konferans 31.10.2023 tarihinde saat 14:00 da düzenlenmiştir. Denizyolu taşımacılığı üzerine tecrübelirinide bizlerle paylaşan Tülin hocamızada şükranlarımızı sunuyoruz.