Lojistik Topluluğu Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası Yöneticilerini Ağırladı

Çan Meslek Yüksekokulu kariyer günleri kapsamında,  Lojistik Topluluğu, 23.05.2022 tarihinde Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası yöneticilerinden Arıtmalar ve Çevre Yöneticisi Elif Gökhan ve Yatırımlar Fizibilite Yöneticisi Hüseyin Deniz’i ağırladı.

Mesleki ve akademik deneyimlerin aktarıldığı toplantıda, Hüseyin Deniz sunumuna,  Çanakkale Seramik Kalebodur fabrika tanıtımı ile başlamış Endüstri mühendisliği hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaşmıştır. Arıtmalar ve Çevre Yöneticisi Elif Gökhan, Çevre Mühendisliği hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaşmıştır. Katılımcılar öğrencilerin sorularını yanıtlayarak panelimizi sonlandırmışlardır. Panel esnasında öğrencileri ile katılım sağlayan Çan Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Yücel görüş ve öneriyle katkıda bulunmuştur.

Etkinliğe, Endüstri Mühendisi Hüseyin Deniz, Çevre Mühendisi Elif Gökhan, Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Yücel, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Elvan Deniz ve öğrenciler katılmıştır.