Lojistik Topluluğu ‘Uçtan Uca Lojistik’ Semineri Düzenledi

06.01.2023 tarihinde Lojistik topluluğu tarafından Çan Meslek Yüksekokulu Remzi Gula Amfisinde Uçtan uca lojistik başlıklı seminer düzenlendi. Seminere,  Horoz lojistik yöneticisi Müşteri İlişkiler grup müdürü Kerem Kıt, Operasyonlar grup müdürü Murat Yavuz Yarpuz ve Operasyon müdürü Engin Sipahi katıldı. Konuklarımız bünyesinde çalıştıkları Horoz Lojistikte  E- ticaret, Lojistik sektöründeki teknolojik gelişmeler ve birçok konuda bilgilerini paylaşırken aynı zamanda kariyer sürecinde etkili olan önemli basamakları öğrencilerimize hatırlattılar. İlk olarak davetimizi kabul edip geldikleri ve değerli bilgilerini paylaştıkları için Sayın Kerem Kıt, Murat Yavuz Yarpuz ve Engin Sipahi başta olmak üzere tüm Horoz Lojistik Ekibine, Çan MYO müdürlüğü ve  akademik danışmanımız Elvan Deniz hocamıza, Lojistik, Biyomedikal, İş Sağlığı Güvenliği, Uluslararası Ticaret İşletmeciliği Programı öğrencilerine katılım sağladıkları için en içten teşekkürlerimizi sunar, gerçekleştirilecek etkinlik ve seminerlerimizin devamını dileriz.