Lojistik Topluluğu Seminer Düzenledi

Lojistik Topluluğu tarafından 20.12.2022 tarihinde, okulumuzun Remzi GULA konferans salonunda "Geleceğin Lojistiği" başlığı altında düzenlenen seminerimize Çanakkale Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan MYO müdür yardımcısı Uğur Dündar, Çan MYO sekreteri Gülşen Demircan, Çan MYO ve ÇUBYO öğretim görevlileri katılım sağlamıştır. Seminerimize lojistik topluluğu başkanı  Emirhan Akça'nın daveti üzerine katılan Erdal Memiş bize lojistik hakkında bilgiler verip çalışmakta olduğu Ekol Lojistik firması hakkında bilgilerini bizlere sunmuştur.  Vizyon odaklı, teknoloji temelli, bilgiye ve emeğe uzanan yolculukta bizlere nelerin beklediğini anlatan sayın Erdal Memiş'e teşekkür ederiz.

Lojistik öğrencileri olarak bu seminerden çıkardığımız sonuç, yaptığımız iş ne olursa olsun bunu en iyi şekilde yapmak hedefe ulaşırken bir anahtar niteliği taşıyacaktır. Sürekli değişim halinde olan lojistik sektöründe, biz gençlere bu anahtarlara ulaşmak için sabrın ve çok çalışmanın önemli bir kilit olduğunu hatırlatan Erdal bey'e, okul yönetimimize ve topluluk danışman hocamıza tekrar teşekkür ediyoruz. Bu mücadele yolculuğumuzda umuyorum ki zorlu kilitleri doğru anahtarlarla nasıl açacağımızı bu güzel insanlarla bulacağız.