Lojistik Topluluğu Kariyer Günü Semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu’nun başarılı topluluklarından Lojistik Topluluğu 19 Aralık 2023 tarihinde Remzi GULA Amfisinde Kariyer Günü Semineri düzenledi. Düzenlenen seminerde Çan Linyitleri Müdür Yardımcısı Mücella ERSOY ve Çan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent ÇALIŞ öğrencilerle buluştu. Komutanımız Sayın Levent ÇALIŞ öğrencilere askeri lojistik hakkında bilgi verirken mezuniyet sonrası askeriyeye geçişler hakkında öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Çan Linyitleri Müdür Yardımcısı Mücella ERSOY da kariyer günü kapsamında kendi hayatından kesitler ve başarı adımlarını anlatıp merak edilen soruları cevapladı. Kariyer Günü Seminerine UTİ Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seçil ÖZTÜRK, UTİ Öğrencileri ve öğrenci temsilcisi Janset ÇALIŞKAN, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Elvan DENİZ, ETİ, Lojistik programı öğrencileri ile ÇAN MYO öğrencileri katılım sağlamıştır. Lojistik Topluluğu olarak başta bize motivasyon desteği veren Rektör hocamız, ÇAN MYO yönetimine ve danışman hocamıza çok teşekkür ediyoruz.