Lojistik Programı Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Dr. Elvan Deniz, gönüllü olarak mezun olduğu ‘Ödemiş Zeytinlik Sabahattin Şenocak’  köy İlkokulu’nu ihtiyaçlara yönelik revize ederek çocuklarla gönül bağı kurdu. Dr. Deniz, hem okulun sosyal sorumluluk faaliyetine katkı sağladı hem de öğrencilere motivasyon kaynağı oldu. Köy okulundan kendisi dışında babası Ali Karakulak, kardeşleri Vedat ve Yeliz Karakulak’ında mezun olduğunu dile getiren Dr. Deniz,  yıllar sonra bu projeyi vefa borcuyla ve ailesinin desteğiyle başlattığını söyledi. Dr. Deniz, “Bu proje daha sonra Çan Meslek Yüksek Okulu’nda kurduğum ve Lojistik Programı öğrencilerimizden oluşan Lojistik Topluluğunun katkı sağlamasıyla sosyal sorumluluk projesine dönüştü” dedi. Okul binasında çatı oluklarının revizesi ile başladık. Hayriye-Ali KARAKULAK ve İnanç ÜŞENTİ beylerin desteği ile revizeyi tamamladık. Başlattıkları sosyal sorumluluk projesinin örnek teşkil etmesini istediğini dile getiren Dr. Deniz, “Lojistik topluluğu ile projenin son aşaması olan 23 Nisan’da da okulu ziyaret ettik.

Çocukların mutlu olması bizi de mutlu etti, ilkokul öğrencilerinde iz bırakmak ve mutluluklarına şahit olmak için çeşitli etkinlikler düzenledik. Burada amacımız hiçbir zaman adımızı duyurmak olmadı. Amacım hem gönüllülük esasıyla çok önemsediğim ve sevdiğim eğitim kurumlarımıza dokunmak hem de öğrencilerime yaşamın içinden tecrübe edinmelerini sağlayarak farkındalık kazandırmak oldu. Bunun için okulumuz lojistik topluluğu ile çeşitli etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz. Okul müdürümüz Alim Boyar ise annem ve babam olan Hayriye-Ali Karakulak, Ods Global Lojistik Genel Müdürü İnanç Üşenti,  Lojistik Topluluk Başkanı Derin Güzel’e plaket taktim etmenin yanı sıra, Bağcı Tarım Yeliz Karakulak Bağcı, Ustamız Bilal Algın ve diğer topluluk öğrencilerine teşekkür belgelerini vererek  teşekkürünü sundu ve bu projenin duyulması için destek verdi.  Bu 23 Nisanda bizleri yalnız bırakmayan ailemiz ve öğrencilerimiz dışında başta Ödemiş kaymakamı, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe omutanı, ilçe emniyet müdürü, tüm eğitimci ve velilerimize teşekkür ederiz.