"Lojistik, Mobilite ve Dijitalleşme Ekseninde Türkiye'nin Ulaşım Vizyonu" Konferansa Katılım

11 Ekim 2022 Salı günü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezi'nde "Lojistik, Mobilite ve Dijitalleşme Ekseninde Türkiye'nin Ulaşım Vizyonu" konulu konferans düzenlendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil KARAOSMANOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa  Çan Meslek Yüksekokulu'nu temsilen Yönetim Organizasyon Bölümünden  Dr. Öğr. Gör. Fatma SARF, Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR, Öğr. Gör. Elvan DENİZ; Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden Öğr. Gör. Dr. Fatih GÜLER; Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünden Öğr. Gör. Ediz Sait YÖRÜ ile birlikte Lojistik Programı öğrencileri katıldı.