Kariyer Planlama Etkinliği

Kariyer Planlama dersi kapsamında İŞKUR-ÇOMÜ iş birliği ve Çan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımı ile kariyer söyleşisi gerçekleştirildi. 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen etkinlikte İŞKUR müdürü sayın Mehmet Uğur Yavuz ve İŞKUR iş ve meslek danışmanı Sibel Şengün'ün sunumları, önerileri ve deneyimlerini aktarmaları ile Çan Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen etkinliği okulumuz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Fatma Akçay tarafından düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen etkinliğe okulumuz akademisyenlerinden Doç. Dr. Tuba Batu, Öğr. Gör. Büke Demir Urfa, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran ve Öğr. Gör. Ediz Sait Yörü de katılım sağlamıştır. Etkinliğin ardından meslek yüksekokulu müdürümüz sayın Öğr. Gör. Akın Arslan'ın makamında yapılan toplantı ile gelecek çalışmalar hakkında görüşülmüş ve ilgili planlamalara yapılmıştır.