Kale Grubu ile Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Tarafından Kariyer Etkinliği-3

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kariyer Etkinlikleri-3 kapsamında, bölümümüz öğrencileri ve öğretim elemanlarına yönelik bir seminer gerçekleştirildi.

26.03.2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen seminerde, Kale Maden End. Ham. San. ve Tic. A.Ş. Maden Arama Müdürü Sayın Mevlit AVSAN tarafından “Maden Aramada yapılan işler, Kariyer olanakları, İş / Maden kazaları, Madencilikte Güncel Gelişmeler ve Madenciliğe Toplumsal Bakış” konularında bilgilendirme yapıldı. Seminere ayrıca, Madencilik Teknolojisi Programından mezun öğrencimiz ve aynı zamanda Kale Maden Kayıt ve Raporlama Proses Sorumlusu Semra Sarı YÜKSEL’de katılım sağladı.