Kale Grubu ile Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Dış Paydaş Toplantısı

Kalite Güvence süreçleri kapsamında, Madencilik ve Maden Çıkarma ile Kale Grubu arasında bir dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokullarında uygulanmakta olan 3+1 eğitim modelinin bölümümüze uygulanma aşaması ve ders müfredatlarımızın sektörün ihtiyacına daha fazla cevap verecek şekilde revize edilmesi konusunda görüşler paylaşıldı. Ayrıca, öğrencilerimizin Kale Grubu’nda istihdam olanakları konusunda izlenecek adımlar konusunda Kale Grubu yöneticileri tarafından, öğretim elemanlarımız bilgilendirildi.

14.03.2024 tarihinde gerçekleştirilen Dış Paydaş Toplantısına, Kale Grubu Şirketleri Maden Operasyonları Direktörü Hasan Ahmet Uzunoğlu, Kalemaden End. Ham. San. ve Tic. A.Ş. Maden Arama Müdürü Mevlit Avsan, Maden Mühendisi Muhammed Enes Erhan, Kayıt ve Raporlama Proses sorumlusu Semra Sarı Yüksel, Kale Grubu İnsan Kaynakları Uzmanlarından Cevdet Ayhan ile Kağan Bağyer ve öğretim elemanlarımız katılım sağladı.