Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Gönüllülük Çalışmaları Dersi Projesi “Hayata Dokunuyoruz”

Çan Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, Gönüllülük Çalışmaları Dersi  kapsamında organize edilen  "Hayata Dokunuyoruz" projesiyle ÇOMÜ Butik Ziyareti gerçekleştirdi.

Çan Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, Gönüllülük Çalışmaları Dersi  kapsamında gönüllülük, sosyal sorumluluk bilincinin pekiştirilmesi amacıyla organize edilen  "Hayata Dokunuyoruz" projesiyle ÇOMÜ Butik Ziyareti gerçekleştirdi. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı ikinci sınıf öğrencileri, dersin yürütücüsü ve proje danışmanı Öğr. Gör. Gülşah KORUCU DÜNDAR ile birlikte, hazırlamış oldukları kitap, ev eşyası ve giyim eşyası hediyelerini vermek üzere ÇOMÜ Butik ziyareti gerçekleştirdiler.  Ziyarette Çan Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı Gönüllülük Çalışmaları dersini alan öğrenciler ve Öğretim Görevlisi Gülşah KORUCU DÜNDAR, ÇOMÜ Butik Sorumlusu aynı zamanda Ezine Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şaziye Ceren ULUPINAR ve butikte görev alan yüksek lisans öğrencileri tarafından karşılandılar.

ÇOMÜ Butik kuruluş ve işleyiş felsefesinin gönüllülük anlayışı üzerinden, öğrencilerimize deneyimlerini aktaran Öğretim Görevlisi Şaziye Ceren ULUPINAR ve Öğretim Görevlisi Gülşah KORUCU DÜNDAR, yapılacak gönüllülük projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundular.