Elektrik ve Enerji Bölümü Kariyer Planlama Dersi kapsamında Edirne Kariyer Fuarı’na Etkinliği

Elektrik ve Enerji Bölümü Kariyer Planlama Dersini alan öğrenciler ve Enerji Tesisleri İşletmeciliği öğrencileri ile birlikte 27-28 Aralık 2024 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Trakya Üniversitesi (Edirne) ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı (TrakyaKAF)'na katıldık. Öğrencilerimiz Doç. Dr Fatma SARF ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN önderliğinde bir araya gelerek, Yetenek Kapısı üzerinden kayıt olarak elde ettikleri QR kod ile fuar alanına giriş yaparak, fuarda da yer tüm firmaların stantlarını dolaşarak enerji sektörü ile faaliyet gösterenlerle staj ve iş imkânları konusunda bilgi aldılar. Çeşitli panel, seminer ve etkinliklerin gerçekleştirildiği fuarda öğrencilerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler.