El Sanatları Bölümü'nden Etili Seramik Fabrikası Ziyareti

El Sanatları Bölümü, bölüm başkanı Doç.Tuba BATU, Öğr. Gör. Hilal YAMAN TAŞKIRAN ve bölümün ikinci sınıf öğrencilerinden Ezgi BEKTAŞ ve Havin AKMUGAN sanayi-üniversite işbirliğinin bir parçası olan ilçe seramik fabrikalarından Etili Seramik Fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü'nün 3+1 eğitim modeline hazırlığı için fikirlerini almak üzere Fabrika Müdürü Selçuk Tülek, İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Tülek ve İdari ve Mali İşler Müdürü Erol Güler ile gerçekleştirilen toplantıda tekrar bir araya gelmek üzere karşılıklı çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Ayrıca Türkiye-Almanya Gençlik Köprüsü projesi kapsamında Almanya'dan gelecek öğrencilere fabrikalarında staj olanağı sağlamaları konusunda da destekleri alındı.