Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

El Sanatları Bölümü - Dış Paydaş Toplantısı

Üniversitemiz Kalite Güvence süreçleri kapsamında önemli bir yere sahip olan paydaşların başta kalite süreçleri olmak üzere eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve diğer süreçler kapsamında girdi, süreç ve çıktılara doğrudan veya dolaylı etkisi olduğundan kalite güvence sisteminin teşkilinde her aşamada paydaş katılımı sağlanması önem arz etmektedir.

Bu bağlamda 15.11.2023 günü Çan Halk Eğitim Müdürü Burhan Ayvaz ile yapılan görüşmeye El Sanatları Bölümü adına Bölüm Başkanı Doç. Tuba BATU ve Öğr. Gör. Hilal YAMAN TAŞKIRAN katılmış, görüşmede Almanya-Türkiye Gençlik Köprüsü Projesi kapsamında El Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencilerine Almanca Kursu açılmasına  karar  verilmiştir. 

Bölüm akademisyenlerinin Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerine seminerler düzenlemesi talepleri değerlendirilmiş,  ayrıca  2023  yılında sonuçlanmış olan El Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Tuba BATU'nun yürütücüsü olduğu BİR  TASARIM  ELEMANI  OLARAK  ÇANAKKALE  ÇAN  İLÇESİ  KİMLİĞİ  VE  SERAMİK TAKILARDA  KULLANIMI  başlıklı  projenin çıktılarının  usta  öğreticilerle  paylaşılarak  el  sanatları kurslarında değerlendirilmesi üzerine görüşülmüştür.