Çan MYO’dan, Truva Bakır A.Ş.’ye Ziyaret

Çan Meslek Yüksekokulu tarafından, 14 Ekim 2024 Pazartesi Günü, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet TUNÇ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR, Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Gülşen DEMİRCAN, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz AKBAY ve Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU’nun katılımıyla, Truva Bakır Maden İşletmeleri A.Ş. (Truva Bakır)’ye bir ziyaret gerçekleştirildi.

Truva Bakır A.Ş. İşletme Müdürü Ünsal ARKADAŞ, Halka İlişkiler Yetkilisi Mehmet Naci TÜLEK, Mali İşler Müdürü Serkan ŞAHİN ile yapılan görüşmede, Meslek Yüksekokulumuzda uygulanacak olan 3+1 eğitim öğretim modelinde öğrencilerimizin iş başı eğitimi ve staj olanakları, ikili işbirliği ile yapılması planlanan hususlar, sektör temsilcilerinin öğrencilerimizle buluşması konuları görüşüldü.