Çan MYO'da İlk Kayıt Heyecanı!

Meslek Yüksek Okulumuzda 03 Eylül Pazartesi günü öğrenci kayıt işlemleri başladı  ve 07 Eylül Cuma gününe kadar devam etti

2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk kayıtları alındı. Çan Meslek Yüksek Okulu’nda yeni akademik yılın ilk kaydı Çan Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldırım, Çan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz ve Çan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erdinç Koç tarafından yapıldı. Öğrencilerin kayıtlarının ardından çeşitli hediyeler taktim eden MYO Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldırım öğrencilere başarılar dileyerek teşekkür etti.

Bu sene yapılan Üniversite sınav yerleştirmelerinde Çan Meslek Yüksek Okuluna 412 öğrenci yerleşen öğrencilerden 334 kişi kayıt yaprıdı. Bugün itibariyle 1997 civarı öğrenci kayıtlıdır.