ÇAN MYO ELEKTRİK VE ENERJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ENERJİSA ÜRETİM RÜZGAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

10.05.2022 tarihinde Enerjisa Üretim tarafından organize edilen ev sahipliğini üniversitemizin üstlendiği Rüzgar Günü etkinliğine okulumuz Elektrik Üretim, İletim ve Dağıtımı, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi ve Enerji Tesisleri İşletmeciliği öğrencileri Öğr. Gör. Sevcan TURAN ve Doç Dr. Doğukan Taşer’in danışmanlığında katıldı. Dört panel ve bir yazar söyleşisine katılan öğrencilerimiz Rüzgar Teknolojisi, Dijitalleşme, Sürdürülebilirlik ve Alt Yapı Yatırım Süreçleri hakkında bilgi edindiler. Kariyerleri açısından çok önemli olan bu etkinliğe katılmaktan çok memnun olduklarını belirten öğrencilerimiz etkinlikler esnasında sektörden önemli kişilerle görüşme fırsatı da buldu.

Bu organizasyona katılım için gerekli imkanları bize sunduğu için Enerjisa Üretim ailesine teşekkür ederiz.