Çan Meslek Yüksekokulu'ndan Decortie Firmasına Ziyaret

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tunç ve Meslek Yükselokulu Sekreteri Gülşen Demircan tarafından, Decortie firmasına bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen ziyarette, Decortie firmasına Meslek Yüksekokulumuza verdikleri katıklardan dolayı teşekkür edilmiş, firma yetkililerine belge ve hediye takdim edilmiştir.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tunç ve Meslek Yükselokulu Sekreteri Gülşen Demircan, Decortie firmasina ziyarette bulunmuş ve müdürlüğümüze yaptıkları katkılardan dolayı ilgili yetkililere belge ve hediye takdim edilmiştir.

Yapılacak işbirlikleri konusunda fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette, ayrcıa Çan Meslek Yüksekokulu ve Decortie firmasının irtibatının sağlanamasındaki katkılarından dolayı, Biga İBBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erdal AYdına'a da belge takdimi yapılmıştır.