Çan Meslek Yüksekokulu’ndan, Etili Seramik A.Ş.’ye Ziyaret

Çan Meslek Yüksekokulu tarafından, 04 Ekim 2024 Cuma Günü, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet TUNÇ, Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Gülşen DEMİRCAN, El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Tuba BATU, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem GÜNDOĞDU’nun katılımıyla, Etili Seramik A.Ş.’ye bir ziyaret gerçekleştirildi.

Etili Seramik A.Ş. kurucusu İsmail TÜLEK, Genel Müdür Selçuk TÜLEK, Kalite-Çevre-İSG yöneticisi Başak UYSAL ile yapılan görüşmede; Meslek Yüksekokulumuzda uygulanacak olan 3+1 eğitim öğretim modelinde öğrencilerimizin iş başı eğitimi ve sonrasındaki istihdam olanakları, staj olanakları, ikili işbirliği ile yapılması planlanan projeler, sektör temsilcilerinin öğrencilerimizle buluşması konuları görüşüldü.