Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU VE YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU EL SANATLARI BÖLÜMÜ MEYOK KARAR ÇALIŞMALARI

07.04.2022 tarih ve 05 sayılı MEYOK toplantısı kararları detaylarının görüşüldüğü 18.04.2022 tarihinde ki toplantıda belirlenen esaslar ışığında 28.04.2022 günü, Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü ve Yenice Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunmuşlardır.

Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları bölümü  bünyesinde  gerçekleşen  toplantıda ders planı üzerinde bir takım değişiklikler yapılması gerekliliğine yer  verilmiştir. Her iki bölümün uygulamakta olduğu  ders  planları  karşılaştırılmıştır.

 Buna  göre  bölüm  öğrencilerinin  maksimum  düzeyde faydalanabileceği, güncel derslerin geçerliliğini koruması gerektiği, fikir birliği oluşmuştur. Buna uygun olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1.Ana meslek dersleri dört yarıyılda ağırlıklı olarak bırakılmıştır.

2.Seçmeli ders havuzunda yer alan derslerin sayıları arttırılmıştır.

3.MEYOK  toplantı  kararlarına  bağlı  olarak  standart  hale  getirilen  ders  programlarımızın  son çalışmaları için Yenice Meslek Yüksekokuluna iade ziyareti planlaması yapılmıştır.

Toplantıdan  sonra  okulumuz  ders  atölyeleri  ziyaret  edilmiş, öğrenci  ödevleri  üzerinde değerlendirmeler yapılmıştır.

Doç. Tuba BATU

Bölüm Başkanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çan Meslek Yüksekokulu 

El Sanatları Bölümü