Çan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

17.09.2024 tarihinde Çan Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan KARABULGU ile Çan MYO akademik ve idari personeli katıldı.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen törende, Öğr. Gör. Akın ARSLAN, görevini ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet TUNÇ’a devretti.

Rektör Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, yaklaşık 6 yıldır Çan MYO Müdürlüğü görevini sürdüren Öğr. Gör. Akın ARSLAN’a çalışmalarındaki başarılarından dolayı teşekkür ederken, görevi devralan Doç. Dr. Ahmet TUNÇ’a başarılar diledi.

Devir Teslim Töreni, akademik ve idari personelin katılımı, hatıra fotoğrafı çekimi, çiçek takdimi ile sona erdi.