Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu, Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası’na Ziyaret Düzenledi

Çan Meslek Yüksekokulu, Yönetim Organizasyon Bölümü Lojistik Programı öğrencilerinden oluşan Lojistik Topluluğu, 27.05.2022 tarihinde Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası’na ziyaret düzenledi. Bu ziyarete, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Elvan Deniz, Lojistik Topluluğu Başkanı öğrenci Görkem Olgun, Lojistik Topluluğu üyesi öğrenci Kübra Keskin ve ilgili öğrenciler katıldı.

Neşe Şimşek’in fabrika iş sağlığı ve güvenlik koşul ve kurallarıyla ilgili bilgilendirmesiyle başlayan teknik ziyaret, üretim bölümünde devam etti. Üretim bölümü yetkilisinin seramik üretiminde fırınlama ve soğutma aşamalarının bilgisini aktarmasıyla,  gezinin bir diğer durağı  olan Ar-Ge bölümüne geçildi. Ar-Ge bölümünde, üretilen seramik numune ürünlerini inceleyip değerlendiren kimyagerler tarafından, öğrenciler bilgilendirildi.

Ziyaret, öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği koşulları sunumuyla eşlik eden Neşe Şimşek’ e, KB 2 bölümünde öğrencilere eşlik eden fabrika yöneticisine ve Ar-Ge merkezinde öğrencilere eşlik eden Elif Solak’a teşekkürlerini sunmasıyla sona erdi.