Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu Biga Huzurevi Ziyareti

Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu'ndan anlamlı ziyaret.

Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu Öğrencileri tarafından düzenlenen Biga huzurevi ziyareti gerçekleşti.

Biga Huzurevi ziyareti, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Elvan DENİZ'in ve Lojistik Topluluğu Öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Topluluk üyeleri huzurevinde kalan yaşlılara ve çalışan personellere çicek ve lokum ikram etti. Huzurevindeki tüm yaşlılarla tek tek sohbet edip hatırlarını soran topluluk üyeleri zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadılar.

Huzurevinde kalan vatandaşlarımızın ortak görüşleri ''keşke hergün birileri gelip bizi burada unutmasa ve ziyaretimize gelse çok daha mutlu oluruz'' demesi herkesi biraz da olsa mutlu etmeye yetti.

Sohbet bitiminde huzurevinden ayrılırken tüm topluluk üyelerine otobüse binene kadar eşlik eden yaşlıların memnuniyeti görülmeye değerdi. Sadece eğitim anlamında yapılan seminerlerle değil, sosyal yaşam anlamında da etkin olduklarını gösteren Lojistik Topluluğu üyeleri bu ziyaretlerin farklı alanlarda da süreceğini söyledi.

196-xjqe-r1.jpg

196-xjqe-r2.jpg