Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Çan Meslek Yüksekokulu Erkek Basketbol Takımı Şampiyon

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 27. Bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen, birimler arası spor müsabakalarına düzenlenen tüm branşlarda katılım sağlayarak spora ve sporcuya verdiği değeri bir kez daha göstermiştir. Takım sporlarında, kadınlarda voleybol, erkeklerde ise voleybol, basketbol ve futsal branşlarında katılım sağlamıştır. Bununla beraber bireysel olarak satranç ve oryantiring branşlarında katılım sağlamıştır.  

Erkeklerde voleybol branşında yarı finale kalma başarısı gösterirken, futsal branşında finale kalma başarısı göstermiş ve 2.lik kupasını kazanmıştır. Erkekler basketbol 3x3 müsabakalarında oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup olarak "şampiyon" olma başarısını göstermiştir.

Şampiyonlukta çokça payı olan öğrencilerimiz; Efe Dağ, Yılmaz Türk, Hasan Aksan, İbrahim Eren, Ali Çomak, Oğuzhan Doğan'a tebrik ve teşekkürlerimizi iletiriz. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize öncelikle centilmenliklerinden dolayı teşekkür eder, gösterdikleri üstün mücadele ve başarıdan dolayı tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin turnuvalara katılım sağlaması için gerekli olan fiziki şartların oluşmasındaki katkılarından dolayı Meslek Yüksekokul sekreterimiz sayın Gülşen DEMİRCAN’a, sponsorlarımıza ve Çan Belediyesi'ne özel olarak teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizin tüm branşlara katılım sağlamasında onlara destek olan ve organize eden sayın Öğr. Gör. Serkan IŞIK hocamızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz.