Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meslek Yüksekokulumuz Arasında Protokol İmzalandı

Çan Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çan Meslek Yüksekokulu arasında 10.06.2024 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde, ilçemizdeki Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ile birlikte her dönem bir sınıfta seramik atölye çalışması yapılmasına karar verildi.

El Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla geçmişte okullarda yapılmış atölye çalışmaları ile taleplerine istinaden resmileşip karara bağlanan protokolü, Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçarslan ve Çan MYO Müdürü Öğr. Gör. Akın Arslan imzaladı.

İmza töreninde El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Tuba Batu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur Dündar, Yüksekokul Sekreteri Gülşen Demircan ve Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran hazır bulundu.