Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Çan Belediye Başkanı, STK , ÖTK Temsilcileri ve Çan MYO Yönetimi Öğrencilerimizle buluştu.

Çan Belediye Başkanımız Sayın Dr.Abdurrahman KUZU, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Emin GÖRGÜN, Çan Şoförler Odası Başkanı Sayın Cemali ERGİN, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Davut TEKNE ve Çan Otobüsçüler Derneği Başkanı Sayın Arif AZAK, Üniversitemiz ÖTK Temsilcisi Sayın Alperen UYSAL, Çan MYO ÖTK Temsilcisi Sayın Orhan İSTEMİ ve Çan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Prof.Dr. Murat YILDIRIM; Öğrencilerimizin sorunlarını dinlemek için öğrencilerimiz ile buluştu.

 

04/04/2018 Çarşamba günü A-204 Sıdkı TURAN Amfisinde saat 13:00’de düzenlenen ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte sorunlarını direkt olarak konuyla ilgili yetkililere iletme imkanı buldukları için mutlu olduklarını dile getiren öğrencilerimiz bu gibi etkinliklerin sıklıkla tekrarlanmasını talep ettiler.

Öğrencilerimizin sorunlarının çözümü ve talepleri karşısında yardımlarını esirgemeyeceklerini ve her zaman öğrencilerimizin yanında olacakları sözünü veren başta değerli Belediye Başkanımız Sayın Dr. Abdurrahman KUZU’ya, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli başkanlarına, Sayın Müdürümüz Prof.Dr. Murat YILDIRIM’a ve böyle güzel bir organizasyona öncülük eden öğrenci temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.