Çan Atatürk İlköğretim Okulu'nda, 1D sınıfı öğrencilerine bir günlük seramik atölye çalışması yaptırılmıştır

19 Mart 2024 günü saat 10:00-12:00 arasında Çan Atatürk İlköğretim Okulu'nda, 1/D sınıfı öğretmeni Ömür GÜNEL'den gelen talep üzerine sınıflarındaki öğrencilere bir günlük seramik atölye çalışması yaptırılmıştır. Bu çalışma ile El Sanatları Bölümü MDS programı 2. Sınıf öğrencilerinin bilgilerini aktarma becerisini geliştirebilecekleri bir ortam sağlanması ve okulumuzun görünürlüğünün arttırılması hedeflenmiştir. Bu hedef doğrultusunda öğrencilerimizden Havin Akmugan, Dilara Arslan, Gülçin Bilginer, Zeynep Koç, Buse Yorulmaz, Fatma Şişek ve Münevver Aydoğan ile öğrencilerle atölye çalışası yürütülmüş, yapılan el işleri fırınlanmak üzere okulumuza taşınmıştır.