Biga MYO Elektrik ve Enerji Bölümü ile Dış Paydaş Toplantısı

01 Nisan Pazartesi günü Çan Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Doğukan Taşer tarafından Biga Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümüne ziyaret edilmiştir. Bu ziyarette MEYOK Koordinatör Yard. Öğr. Gör. Selin Güremen, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halife Çağlar ve Öğr. Gör. Emrah Oguz’un katılımları ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirilmiştir. Yapılan toplantının ana gündemi 3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitimi ile ilgili bilgi alışverişi ve öneriler olmuştur. Biga MYO Elektrik Programında uygulanmakta olan 3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitimi’nin uygulama basamakları, eğitim planı, güçlü ve zayıf yönleri hakkında görüşler bildirilmiştir. Dış paydaş toplantısı karşılıklı önerilerin paylaşılması ile son bulmuştur.