ARM Ltd'den Çan MYO'ya Eğitim Desteği

ARM Ltd. den Çan MYO' ya Eğitim Desteği

ARM (Acorn RISC Machine), genel itibariyle düşük güç tüketimi, diğer RISC tabanlı işlemcilere göre yüksek performanslı oluşu ve x86-x64 işlemcilere göre daha hesaplı olmasından dolayı gömülü sistemlerde,dünya pazarını elinde bulundurmaktadır. ARM Ltd. tarafından, Çan MeslekYüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümünde kullanılmak üzere ARM tabanlı işlemcileri programlamak için  ücretsiz 100 adet Keil yazılım lisansı ve teknik doküman desteği verilmiştir. Ayrıca ARM Universty programına katılım sağlanmıştır. Bu program dahilinde üye üniversitelerle ortak çalışma ve bilgi paylaşımı yapılabilecektir. Bu destekleri almamızda yardımcı olan Robert Iannello (University ProgrammeManager )ya teşekkür ederiz.

217-kyfy-r1.jpg