Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

2024-2025 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çan Meslek Yüksekokulu ile Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin birlikte gerçekleştirtiği törene; Çan Kaymakamı Dr. Emre NEBİOĞLU, Çan Belediye Başkanı Harun ARSLAN, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda AYDIN, ÇOMÜ Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin GÜR, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet TUNÇ, Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar KURT, ilçe protokolü, akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve veliler katıldı. 

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Arda AYDIN yaptığı konuşmada: “Çan Meslek Yüksekokulunun akademik yapısının giderek güçlendiğini ve araştırma üniversitesi vizyonuna uygun olarak gelişimini sürdüğünü belirterek, öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi ve bu süreçteki fedakârlıklarından dolayı öğrenci ailelerine teşekkür etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet TUNÇ ise, meslek yüksekokulumuzun gelişiminden bahsederek, mevcut bölümlerdeki öğrenci kontenjanının artırıldığını ve yeni açılacak program ile, akademik personel sayımızdaki artış ile birlikte meslek yüksekokulumuzun büyümeye devam ettiğini belirtti.

Çan Belediye Başkanı Harun ARSLAN ve Çan Kaymakamı Dr. Emre NEBİOĞLU’nun konuşmalarından sonra ise, dereceye giren öğrencilerimize hediye takdimi gerçekleştirilerek, geleneksel pilav ikramı ile tören son buldu.

Mezuniyet töreninin gerçeklemesindeki katkılarından dolayı, başka üniversitemiz rektörlüğü, Çan Kaymakamlığı, Çan Belediye Başkanlığı, sponsorluklarından dolayı Kale Grubu ve Etili Seramik A.Ş.’te teşekkür ederiz.